miercuri, 26 decembrie 2012

ULEIUL DE MĂSLINE- UTILIZĂRI

   

 

      ÎN  COSMETICĂ

 

 

  

 

 

 -    MASCĂ PENTRU PĂR 

 

 

 

 

 

 

 

 Uleiul de măsline are o putere mare de hidratare.Pentru a trata părul uscat ,se masează cu ulei de măsline pe toată lungimea lui ,cât și scalpul.Lăsați să acționeze 15 minute după care spălați bine părul cu șamponul obișnuit.

 

 

 

-     DEMACHIANT

 

 

    Puțin ulei de măsline pe o dischetă de bumbac poate înlocui cu succes demachiantul dvs obișnuit.Utilizați un ulei de măsline biologic.Acesta reprezintă o soluție bună și pentru demachierea ochilor .

 

 

-     ANTIRID NATURAL

 

 

 

 Preveniți apariția ridurilor sau le atenuați pe cele existente dacă vă masați fața cu ulei de măsline ,în care ați adăugat și puțină zeamă de lămâie.Repetați această operație în fiecare seară.

 

 

-   TRATAMENT PENTRU MÂINI

 

 

 

 

 

 

   Treburile cotidiene ,utilizarea produselor toxice sau frigul afectează mâinile noastre.Dacă nu purtați mănuși, pielea  mâinilor se înnroșește .Pentru a calma iritația ,țineți mâinile în apă caldă cu sare câteva minute,apoi masați- le cu ulei de măsline.

   

 

-    TRATAMENT PENTRU CĂLCÂIE

 

 



 Picioarele suportă toată greutatea corpului și în final plătesc prețul!Dacă aveți călcâiele crăpate ,masați- le seara cu ulei de măsline,apoi puneți- vă o pereche de șosete și păstrați- le peste noapte.
 Dimineața faceți o baie cu apă caldă ,după care stratul cornos se elimină foarte ușor.

  

 

 

-     UN BUST FRUMOS

 

 

 

 

 

 

Uleiul de măsline contribuie la prevenirea cancerului de sân.El protejează de asemenea pielea fragilă a  decolteului de semnele de îmbătrânire.Aplicați o compresă cu ulei de măsline,lasați -o să acționeze 15- 30 minute,după care clătiți.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu