vineri, 16 noiembrie 2012

ALGELE -MIRACOLUL VIEȚII




   Algele reprezintă prima formă de viață  de pe pământ .Ele furnizează toate vitaminele,enzimele , aminoacizii și proteinele esențiale.Algele  întăresc sistemul imunitar,îmbunătățesc memoria,ajută la buna funcționare a creierului.Cele mai utilizate sunt algele verzi -albastre,spirulina și chlorela.

 





       CHLORELA


    Este o algă de apă dulce.Este bogată în vitamina B12,proteine,zinc ,fier,clorofilă,acizi grași esențiali.Cercetările științifice au demonstrat că întărește sistemul imunitar,reduce colesterolul și previne rigidizarea arterelor.


       SPIRULINA


      Reprezintă unul dintre alimentele  naturale cele mai bogate în proteine( 60-70 %).Spirulina reglează concentrația  zahărului  din sânge și poftele nestăpânite,fiind un supliment de nădejde în curele de slăbire,



        Masca cu spirulină







Mastile faciale pe baza de spirulina – Folositi cu incredere mastile si
tratamentele cosmetice care contin spirulina, caci extractul natural de spirulina actioneaza intens asupra pielii, avand un efect cicatrizant. Sub puternica actiune bio-activa a spirulinei, pielea isi mareste elasticitatea. Folosita sub forma de praf, ca adaos in cremele si mastile faciale, spirulina atenueaza petele si eruptiile alergice. Puteti adauga pulbere de spirulina in crema pe care o folositi zilnic sau puteti pur si simplu sa aplicati pe ten o masca din spirulina pura. Efectul revigorant al spirulinei asupra tenului este garantat.


 SURSA: BUCURIE,BUNASTARE ,HRISCA

2 comentarii:

  1. Asa este, spirulina este miracolul vietii:). Apreciez acest blog, indeosebi prezentul articol si astept cu nerabdare si altele la fel de interesante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru apreciere.Te aștept cu drag.Si eu apreciez blogul tău.

    RăspundețiȘtergere